קצת עלינו

אנחנו דניאל ואליה ואנחנו אוהבים שוקולד! כרגע אנחנו עובדים על קמפיין מימון המונים לגיוס הסכום שדרוש לנו כדי להפוך את השוקולד לנגיש לכולם. תוכלו לקרוא פרטים נוספים פה.

IMG_6815 (1)

התחלנו לנסות ולהכין שוקולד טבעוני במאי 2013, אחרי שעמית לעבודה הפיץ שמועה שזה אפשרי.
מאז התחלנו במסע ארוך שלעתים היה מתסכל, עם הצלחות וכישלונות (ניסיתם פעם לטעות שוקולד שמבוסס על מטרנה צמחית? אנחנו כן – תנו לנו לחסוך את זה מכם).

הו, והכי חשוב, במהלך הניסיונות נהפכנו לזוג. האם ידעתם ששוקולד מכיל פנילתילאמין שידוע בכינויו 'הורמון האהבה'?

אז אחרי שנתיים של נסיונות חוזרים ונשנים, סוף סוף הגענו לתוצאה המושלמת (יש דבר כזה מושלם!).

אנחנו שמחים שלא התפשרנו, שלא הסכמנו לקבל את גרסאות השוקולד מריר עם טעם לוואי של סויה, שלא שיקרנו לעצמנו ושהתמודדנו עם הביקורות הכנה של מי שטעם את השוקולד ואמרו לנו שזה לא "זה".

אנחנו מאוד גאים במוצר הטעים והאיכותי שהגענו אליו ושמחים לפתוח אותו לקהל הרחב.

למה דווקא טבעונות?

אנחנו טבעונים, זו הבחירה האידיאולוגית שלנו לא לאכול משהו שפוגע כל כך בבעלי חיים, בצמחים ובסביבה בתהליך הייצור שלו.

אבל, כשהחלטנו לעבור לטבעונות, הבטחנו לעצמנו אף פעם לא להתפשר על האיכות והטעם של האוכל שלנו. אנחנו גם מאמינים שהדרך הכי טובה ליצור שינוי היא בלהראות לאנשים כמה הבחירה הזו יכולה להיות מהנה, קלה והכי חשוב – טעימה 🙂
אז זו הסיבה שאנחנו כאן.

תודות מיוחדות:

ל- Uri Bareket Photography על התמונות המהממות שגורמות להכל להראות אפילו יותר טעים (וזה באמת די טעים במציאות!)
ול Miriam Bareket–  על הלוגו הקסום.
לאייל בסון – שבזכותו בכלל התחלנו את כל התהליך.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *