שאלות נפוצות

שוקולד חלב טבעוני? איך זה יכול להיות?

שוקולד חלב “רגיל” הוא קודם כל שוקולד עם אחוזי קקאו נמוכים יותר, ויחס שונה בין עיסת הקקאו לחמאת הקקאו. את אבקת החלב שבה משתמשים להכנת שוקולד חלב בדרך כלל, אנחנו מחליפים בתחליף מיוחד על בסיס סויה – שנותן לשוקולד את המרקם החלק והמתוק שיש לשוקולד חלב לא טבעוני.

האם אתם כשרים?

אין לנו תעודת כשרות. יחד עם זאת, המטבח שלנו כולו הוא פרווה (אנחנו טבעונים 🙂 ) וכל חומרים הגלם שלנו הם בעלי תעודת כשרות. כמו כן, אנחנו כמעט אף פעם לא מכינים שוקולד בשבת. אם זה חשוב לך באופן ספציפי, ניתן לציין בהערות בהזמנה ונוודא שהמשלוח לא הוכן בשבת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *